MAKSU- JA TOIMITUSTAVAT


MAKSUTAVAT:


Collector. Collectorin Lasku ja Osamaksu tarjoaa jopa 2000 euron ostokset verkkokaupassa. Maksaessasi Collectorilla, saat aina automaattisesti keskimäärin 45 päivän korottoman maksuajan. Kuluvan kuukauden ostokset laskutetaan seuraavan kalenterikuukauden viimeinen päivä, joten maksuaika voi olla jopa 60 päivää, aina kuitenkin vähintään 30 päivää. Halutessasi voit maksaa ostoksesi osissa 48 kuukauden aikana.


Everyday. Everyday -verkkomaksu on tarkoitettu yli 18-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 2000 euron ostoksiin. Saat keskimäärin 45 vuorokautta kulutonta maksuaikaa.


 Jousto. Jousto on suomalainen maksupalvelu, jolla voit maksaa verkkokaupassa joustavasti, nopeasti ja turvallisesti. Kun maksat Joustolla ja valitset maksutavaksi laskun, saat aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta. Joustolla voit maksaa myös erissä jopa 1-12 kuukauden takaisinmaksusajalla.


Neocard. Neocard 2.0 on kaupunkilaisen etukortti. Se tilataan tekstiviestillä, ja maksuominaisuuden voit aktivoida jälkikäteen. Neocard-kortteihin voi liittää 250 euron korottoman luoton ja sillä voi maksaa NEO-merkityissä paikoissa ja verkkokaupoissa. Tehdyt ostokset veloitetaan suoraveloituksella asiakkaan tililtä. Maksuaika on korotonta ja kulutonta, Neocardin käyttäminen ei siis maksa sen enempää kuin käteisen. Päinvastoin asiakas saa korotonta maksuikaa.


Kännykkämaksaminen. Kännykkämaksussa tuotteen summa peritään puhelinlaskussasi. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon.


Ennakkotilisiirto. Ennakkotilisiirtoa käyttäessäsi saat itsellesi tulostettavaksi ennakkolaskun, jonka maksat.


Luottokortit. Sisältää luottokorttimaksut kaikille Visa-, Visa Electron- Business Eurocard- ja Mastercard-korteille.


MOBILEPAY. Vaivatonta maksamista kännykällä.  Lue lisää täältä.


PIVO. Kaikkien pankkien asiakkaat voivat nyt maksaa ostoksensa valituissa verkkokaupoissa suoraan Pivolla. Ilman tunnuslukuja! Lue lisää täältä. 


KLARNA LASKUMaksuaika vähintään 14 vuorokautta. Klarna Laskun avulla saat tilaamasi tuotteet ennenkuin maksat. Senkin jälkeen voit päättää maksatko koko summan kerralla vai lyhennätkö laskun pienemmissä erissä. Tilaajan tulee olla vähintään 18 vuotias. Lue lisää täältä


KLARNA ERÄMAKSU. Joustavaa erämaksua. Saat tilaamasi tuotteet ennenkuin maksat. Voit milloin tahansa maksaa loppusumman pois yhdellä kertaa. Tilaajan tulee olla vähintään 18 vuotias. Lue lisää täältä


EUROLOAN. Kotimainen maksu- ja luottopalvelu yli 10€:n tilauksille.  Lue lisää täältä


HUOM! 1.9.2019 voimaan astuva kuluttajansuojalain uudistus tuo mukanaan korko- ja maksukaton kuluttajaluottoihin. Uudistuksen tarkoituksena on kohtuullistaa ja selkeyttää kuluttajaluottojen hinnoittelua sekä tukea vastuullisten luottomarkkinoiden toimintaa. Lue lisää täältäTOIMITUSTAVAT:


Kirje. Käytössä pääsääntöisesti Postin 2. luokan Helposti-kuoret. Kauppias ei vastaa Postissa hävinneistä kirjelähetyksistä.


Postipaketti. Nouto lähipostistasi.


SMARTPOST.  Nouto asiakkaan valitsemasta Postin pakettiautomaatista. 


Matkahuollon Lähi-Paketti. Paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai asiakkaan valitsemaan pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa. Muista mainita mistä haluat pakettisi noudettavaksi. (Matkahuolto, Siwa, Valintatalo tai muu Matkahuollon pakettipiste.)

Nouto: Pinomäentie, Pori. Hakuaika sovitaan ennen noutoa.


Tilaus yli 100€. Ilmainen toimitus halvimmalla pakettitoimituksella. Mainitse lisätiedoissa mistä toivoisit pakettisi noudettavaksi. Ilmainen toimitus ei koske yritysasiakkaita.