Heti valmis. Kankainen kasvomaski, 8 eri väriä.
Heti valmis. Kankainen kasvomaski, 8 eri väriä. Heti valmis. Kankainen kasvomaski, 8 eri väriä. Heti valmis. Kankainen kasvomaski, 8 eri väriä. Heti valmis. Kankainen kasvomaski, 8 eri väriä.

Heti valmis. Kankainen kasvomaski, 8 eri väriä.

Pipoiksi
Tuotetta rajoitettu erä.
1,20 €
12,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Pipoiksin kasvomaski on tarkkaan suunniteltu seuraten THL:n ohjeistusta materiaalivalinnoista lähtien.  Maski ei suojaa viruksilta.

Vähintään 20 heti valmiina olevan kasvomaskien kertaostoksesta -10% alennus, verkkokauppa alentaa tuotteen automaattisesti.


Tässä kasvomaskissa ei ole saumaa keskellä, 

sillä saumallisia ei suositella vuotoriskin vuoksi.


Kasvomaskissa on molemmin puolin nauhakuja, jonka ansiosta kiinnitys on helppo myös itse säätää tai vaihtaa.  Mukana tulee jopa keittopesun kestävä kuminauha, joka on asetettu valmiiksi kuvanmukaisella tavalla. Kuminauhan saa helposti laitettua myös itse sellaiseksi malliksi, jossa kuminauhalenkit tulevat korvien taakse tai erikseen myynnissä olevan  kasvomaskin jatkopalan kanssa käytettäväksi. Kuminauhan väri on aina musta.


Mukaan tulee myös käyttöohjeet. 


Kasvomaskin nurjalla puolella on nenän kohdilla tasku rautalangalle, joka on pussinsuljentaan tarkoitettua muovista nauhaa, jossa on metallilankavahvistus molemmissa reunoissa.


Jos et tiedä mitä kokoa sinun tulisi ostaa, leikkaa vastaavan kokoinen pala vaikka talouspaperista ja aseta se tulevan käyttäjän kasvoille ja katso onko koko riittävä. Minulla on mallikuvassa koko XL.


VALMIIN TUOTTEEN NOIN MITAT:

(leveys noin 13.5cm, korkeus noin 12.5cm)

(leveys noin 14cm, korkeus noin 14.5cm)

(leveys noin 16cm, korkeus noin 16.5cm)

XL (leveys noin 17cm, korkeus noin 17.5cm)


SUUNTAA ANTAVA KOKOSUOSITUS:

S - 4 vuotiaat

M - 5-8 vuotiaat

 L - 9-12 vuotiaat

XL - yli 12 vuotiaat ja aikuiset


MATERIAALI:

Kasvomaski koostuu kolmesta kerroksesta: Maski on ommeltu kokonaisuudessaan antibakteerisesta Coolmaxista, jonka kuiduissa on hopeaioneita. Coolmax siirtää kosteuden pois ihon pinnalta, pitäen ihon kuivana. Kahden Coolmax-kankaan välissä on Spunbound PP kasvomaskisuodatinkuitu.


Coolmax: 

100% polyesteri, jonka anti-bact käsittely ehkäisee bakteerikasvustoja ja pitää kankaan raikkaana! Lankaan on tekovaiheessa ajettu hopeaioneja, joilla saadaan aikaiseksi antibakteerisuus. 


Spunbound PP kasvomaskisuodatinkuitu: 

3-kerros prässätty suodatinmateriaali kasvomaskeihin 

Öko-Tex 100 sertifikaatti
Kestää 90 asteen pesun, keittämisen sekä uunissa desinfioimisen.


KÄYTTÖOHJEET:

Tarkista kuminauhan koko, jotta se istuu päähäsi napakasti. Lyhennä tarvittaessa helposti, kuminauha on solmittu ja solmun löydät toisen nauhakujan sisältä. Pese maski ennen käyttöönottoa. 

Säilytä maski ainaa puhtaasti esim. puhtaassa minigrip-pussissa.

Pue puhdas maski vain puhtain käsin äläkä kosketa maskia käytön aikana. Koske vain kasvomaskin kuminauhoihin. Paina rautalanka nenäsi muotoon. Voit muokata kasvomaskia puhtain käsin rypyttämällä nauhakujaa, joka tapahtuu vetämällä kuminauhaa kireämmälle. 

Kuvanmukainen maski puetaan helpoiten venyttämällä ensin toinen kuminauha niskaan.

Kasvomaski riisutaan koskettamalla vain kuminauhoihin. Laita maski riisumisen jälkeen välittömästi suljettavaan muovipussiin tai suoraan pesukoneeseen. Muista pestä kädet ja kasvomaski aina käytön jälkeen!

Älä riisu maskia pois käytön aikana, vaan vaihda se aina uuteen jokaisen riisumisen yhteydessä.

Jos sairastat sydän- ja verenkiertosairauksia, astmaa tai sinulla on keuhkoahtaumataudin oireita, voivat nämä olla esteenä kasvomaskin käyttämiselle.

Älä luota pelkkään kasvomaskiin, vaan noudata kulloinkin voimassa olevia ohjeita ja suosituksia. Muista pitää muihin ihmisiin 1-2 metrin etäisyys ja pese käsiä usein saippualla.


En suosittele kasvomaskia alle 4-vuotiaille. Varmista, että lapsi jaksaa hengittää hyvin kasvomaskin kanssa. Lapsen tulee pystyä sanomaan, jos maskin kanssa tulee mm. epämukava olo. Lapsen kasvomaskin käytöstä vastaa huoltaja. En suosittele maskia leikkiessä, mutta se on hyvä suojalisä julkisissa paikoissa, joissa on paljon muita ihmisiä. Maski ei ole leikkikalu!

 


PESU- JA HOITO-OHJE:

Poista ennen pesua rautalanka.

Älä käytä huuhteluainetta.

Molemmat materiaalit kestävät 90 asteen pesun ja keittämisen.

Coolmax kestää rumpukuivauksen, mutten sitä suosittele kasvomaskikuidun vuoksi.


Hygieniatuote. Kasvomaskilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Valmistaja ei ole vastuussa tuotteen käytöstä.


Tämä tuote ei ole hyväksytty henkilönsuojain tai hengityssuojain, 

näiltä suojaimilta vaaditaan CE-hyväksyntä. 


Valmistettu Porissa.


Paino:
30 g
Arvostelut 0 arvostelua