Kestosuodatinpussi
Kestosuodatinpussi

Kestosuodatinpussi

Pipoiksi
8,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 4 kpl
25%
+ 3 kpl
16.8%
+ 2 kpl
12.5%
Saatavuus Varastossa

Aina käyttövalmiina oleva suodatinpussi säästää luontoja ja hermoja, 

nämä pussit eivät pääse loppumaan!


100% kivipestyä laadukasta pellavaa

Ripustuslenkki, josta suodatinpussin saa roikkumaan


Väri: pellavanvärinen 

Paino: 245 g/m2

Koko: 1/4


Ommeltu Porissa.

Made in Finland.


Hinnat:

1kpl - 8€

2kpl - 14€

3kpl - 20€

4 kpl - 24€

Isommat erät tämän jälkeen aina 6€/kpl


Käyttöohje:

Kiehauta suodatinpussi ennen ensimmäistä käyttöä vesikattilassa n. 10min ajan. Käytä pussia kuten kertakäyttöisiäkin suodatinpusseja. Pussia voi käyttää myös märkänä ja se suositellaankin kasteltavaksi ennen käyttöä, jottei pussi ei ime itseensä annosteltua vettä liikaa (varsinkin mikäli valmistat vain pienen määrän kahvia kerralla). 


Tyhjennä suodatinpussi kahvipuruista kääntämällä pussi nurinpäin roskiksen päällä ja kahvirasvan irroittamiseksi, huuhtele pussi mahdollisimman lämpimällä vedellä heti käytön jälkeen. Huuhtele vielä lopuksi kylmällä vedellä, jotta pussi jää raikkaaksi. Suodatinpussi värjäytyy ajan saatossa kahvista, mutta siitä ei ole haittaa. 


Keitä suodatinpussi säännöllisin väliajoin oman käyttätapasi mukaisesti: mikäli käytät pussia useita kertoja päivässä, on se hyvä keittää parin päivän välein. Keitinveteen voit halutessasi lisätä ruokasoodaa tai etikkaa.


Älä käytä pesuaineita. Ei suositella konepesua pesuainejäämien vuoksi. Kestää lukemattomia käyttö- ja puhdistuskertoja.Paino:
20 g
Arvostelut 0 arvostelua